Automatické vymazanie: Nastavenie doby uchovávania údajov
Spravujte, ako dlho sa uchovávajú chaty a projekty, kým sa automaticky vymažú z dôvodu neaktivity
Určite, ako dlho si Noxtua uchováva vaše chaty a projekty predtým, ako ich automaticky vymaže

Funkcia automatického mazania v aplikácii Noxtua poskytuje organizáciám jasný prehľad o tom, ako dlho sú ich chaty a projekty uchovávané po období neaktivity, a zároveň flexibilitu pri výbere doby uchovávania (8 hodín/30 dní/90 dní/180 dní), ktorá lepšie vyhovuje ich potrebám.
Funkcia automatického mazania určuje, ako dlho Noxtua uchováva vaše chaty a projekty pred ich automatickým vymazaním. Vymazanie prebieha na základe neaktivity. Vždy, keď pracujete v chate, jeho odpočítavanie sa vynuluje, takže sa odstráni iba obsah, ktorý bol neaktívny po celú stanovenú dobu. Po uplynutí tejto doby sa vymaže celý projekt. Upozornenie: Vymazanie sa vzťahuje len na chaty a projekty vytvorené po zapnutí tohto prepínača. Staré chaty a projekty nebudú ovplyvnené.