Automatyczne usuwanie: Ustawianie okresu przechowywania danych

Zarządzaj czasem przechowywania czatów i projektów, zanim zostaną automatycznie usunięte z powodu braku aktywności

Określ, jak długo Noxtua ma przechowywać Twoje czaty i projekty przed ich automatycznym usunięciem

Funkcja automatycznego usuwania w Noxtua zapewnia organizacjom wyraźny wgląd w to, jak długo ich czaty i projekty są przechowywane po okresie nieaktywności, a także elastyczność w wyborze okresu przechowywania (8 godzin / 30 dni / 90 dni / 180 dni), który lepiej odpowiada ich potrzebom.

Funkcja automatycznego usuwania określa, jak długo Noxtua przechowuje Twoje czaty i projekty przed ich automatycznym usunięciem. Usuwanie opiera się na braku aktywności. Za każdym razem, gdy pracujesz na czacie, jego odliczanie jest resetowane, więc usuwane są tylko te treści, które były nieaktywne przez cały okres. Po wygaśnięciu tego okresu cały projekt zostanie usunięty. Uwaga: Usuwanie dotyczy tylko czatów i projektów utworzonych po włączeniu tej opcji. Stare czaty i projekty nie zostaną usunięte.

Wszelkie prawa zastrzeżone Noxtua AG ©

Wszelkie prawa zastrzeżone Noxtua AG ©