Nastavitelná doba uchovávání

Spravujte, jak dlouho budou chaty a projekty uchovávány, než budou automaticky smazány z důvodu neaktivity

Určete, jak dlouho si Noxtua uchová vaše chaty a projekty, než je automaticky smaže

Nastavitelná doba uchovávání v Noxtua poskytuje organizacím jasný přehled o tom, jak dlouho jsou jejich chaty a projekty po období neaktivity uchovávány, a flexibilitu zvolit si dobu uchovávání (30/90/180 dní), která lépe vyhovuje jejich potřebám.

Nastavitelná doba uchovávání určuje, jak dlouho Noxtua uchovává vaše chaty a projekty, než je automaticky smaže. Smazání probíhá na základě neaktivity. Pokaždé, když v chatu pracujete, jeho odpočítávání se resetuje, takže odstraněn je pouze obsah, který byl neaktivní po celou stanovenou dobu. Po uplynutí této doby je smazán celý projekt. Upozornění: Smazání se vztahuje pouze na chaty a projekty vytvořené po zapnutí příslušného přepínače. Staré chaty a projekty nebudou ovlivněny.

Všechna práva vyhrazena Noxtua AG ©

Všechna práva vyhrazena Noxtua AG ©