Automatické mazání: Nastavení doby uchovávání dat
Nastavte, jak dlouho budou chaty a projekty uchovávány, než budou automaticky smazány z důvodu neaktivity.
Určete, jak dlouho si Noxtua uchovává vaše chaty a projekty, než je automaticky smaže

Funkce automatického mazání v aplikaci Noxtua poskytuje organizacím jasný přehled o tom, jak dlouho jsou jejich chaty a projekty po nečinnosti uchovávány, a navíc flexibilitu při výběru doby uchovávání (8 hodin / 30 dní / 90 dní / 180 dní), která lépe vyhovuje jejich potřebám.
Funkce automatického mazání určuje, jak dlouho Noxtua uchovává vaše chaty a projekty před jejich automatickým smazáním. Smazání probíhá na základě nečinnosti. Pokaždé, když v chatu pracujete, jeho odpočítávání se resetuje, takže se odstraní pouze obsah, který byl neaktivní po celou zvolenou dobu. Po uplynutí této doby je smazán celý projekt. Upozornění: Smazání se vztahuje pouze na chaty a projekty vytvořené po zapnutí této funkce. Starých chatů a projektů se to nedotkne.