Автоматично изтриване: Настройване на периода за запазване на данните
Управлявайте колко дълго да се пазят чатовете и проектите, преди да бъдат автоматично изтрити поради липса на активност
Определете колко дълго Noxtua да пази Вашите чатове и проекти, преди да ги изтрие автоматично

Функцията за автоматично изтриване (Auto-delete) в Noxtua дава на организациите ясна видимост за това колко дълго се съхраняват техните чатове и проекти след период на неактивност, както и гъвкавостта да избират период на задържане (8 часа/30 дни/90 дни/180 дни), който най-добре отговаря на техните нужди.
Функцията за автоматично изтриване определя колко дълго Noxtua съхранява вашите чатове и проекти, преди да ги изтрие автоматично. Изтриването се основава на неактивност. Всеки път, когато работите в даден чат, неговото обратно отброяване се нулира, така че се премахва само съдържание, което е било неактивно през целия период. Когато периодът изтече, целият проект се изтрива. Моля, обърнете внимание: Изтриването се прилага само за чатове и проекти, създадени след като включите бутона за превключване. Старите чатове и проекти няма да бъдат засегнати.